Projektledare Omgivningskontroll

Projektledning vibrationsteknik & omgivningshantering

Projektledning för vibrationsteknik och omgivningshantering runt om i hela Sverige. Som projektledare tar vi hand om allt som rör riskanalyser, vibrationsmätningar och besiktningar av omgivningen och byggnader kring ditt bygge/markarbete.
 

Vill du fokusera på ditt byggprojekt eller anläggningsprojekt istället för att utföra riskanalyser eller vibrationsmätningar så kan Hansa Vibrations & Omgivningskontroll AB hjälpa dig. Kanske du behöver hjälp med projektledning för att ta hand om eventuella klagomål på vibrationer och skador som uppkommit vid arbetet. Det är inte alltid man själv har kunskap, lust eller tid att sköta all omgivningshantering eller vibrationsteknik själv.

Vi på Hansa Vibrations & Omgivningskontroll AB erbjuder projektledning inom konsultområdet vibrationsteknik och omgivningshantering i ditt projekt. Låt oss ta hand om allt från riskanalyser, besiktningar, vibrations- och bullermätningar, pressionsavvägning till tredjemanskontakt.
Speciellt vid projekt som pågår under en längre tid kan det vara skönt att ha en konsult som tar hand om projektledningen. Låt en projektledare med hög kompetens sköta omgivningshanteringen runt ert projekt så ni kan fokusera på det ni är duktiga på.
Projektledning omgivningshantering i Stockholm

Om ni behöver ni en projektledare som sköter omgivningshantering och vibrationsteknik

Behöver ni hjälp med projektledning inom vibrationsteknik och omgivningshantering så kontaktar ni Hansa. Vi har projektledare med hög kompetens och stor erfarenhet inom allt som rör vibrationsmätning, riskanalys, bullermätning och områdeshantering & kontroll.
Hansa Vibrations & Omgivningskontroll har kontor i Stockholm, Uppsala och Kalmar men vi utför projektledning runt om i hela Sverige.